ZVONČICA - obrt za trgovinu i usluge, vl. Željka Krapec Novaković | Ovlašteni STIHL trgovac

Uređaji za prskanje i raspršivanje

Uređaji za prskanje i raspršivanje

STIHL PRSKALICE: SIJANJE, ODRŽAVANJE I ZAŠTITA

S moćnim prskalicama i atomizerima STIHL možete precizno i ​​uz malo truda nanositi sjeme, granule, gnojivo ili sredstva za zaštitu bilja – čak i na teško pristupačnim terenima.

ZAŠTITITE I TRETIRAJTE BILJKE TLAČNOM PRSKALICOM I ATOMIZEROM

Ako vaš posao uključuje učinkovitu zaštitu i dobar rast grmlja, cvijeća, voća ili povrća, odlučite se za STIHL prskalice i atomizere. Sve STIHL prskalice i atomizeri mogu se prilagoditi vašim individualnim potrebama uz odgovarajući pribor. Bilo da ste povremeni korisnik ili profesionalac: sa STIHL prskalicama i atomizerima imate još širi asortiman i fleksibilniju opremu.

STHL KOMPRESIJA ZA VIŠE PRECIZNOSTI I VIŠE DOSEGA

Trebate li prskalicu za zaštitu usjeva ili protiv korova, ovisi u potpunosti o vašim zahtjevima i vašim individualnim potrebama. S ručnim raspršivačem možete vrlo čisto obrađivati ​​list po list – na pojedinačnim biljkama i cijelim površinskim usjevima. Primjerice, vrtne prskalice možete izvrsno koristiti na prozorskim žardinijerama i lončanicama, sadnicama, ukrasnim i povrtnim gredicama, kao i malim grmovima i drvećem. Uređaji za ručno prskanje zadivljuju svojom visokom preciznošću . To vam omogućuje da selektivno i specifično opskrbite pojedinačne i osjetljive biljke zaštitnim sredstvima ili gnojivima. Posebna preciznost mehanizma za prskanje postiže se pomoću integrirane mlaznice. Raspršuje apliciranu tekućinu u krupne kapljice i sprječava veliki oblak prskanja. Gnojiva i pesticidi završavaju točno tamo gdje im je mjesto. Prskalice omogućuju ciljano suzbijanje korova bez utjecaja na susjedne biljke, zahvaljujući malom skretanju sa zadanog smjera raspršivanja. Uređaji transportiraju raspršivani medij koji stiže do mlaznice bez potrebe za motornom pumpom, a pomoću ručne pumpe i stoga se mogu koristiti i u zatvorenom prostoru. STIHL asortiman raspršivača kreće se od malih ručnih prskalica do visokoučinkovitih tlačnih prskalica i prskalica s leđnim ovjesom za profesionalnu primjenu.
STIHL motorne prskalice pružaju vam učinkovitu podršku, između ostalog, u profesionalnim poljoprivrednim poslovima, u voćarstvu ili vinogradu. S leđno nosivom tlačnom prskalicom s višenamjenskom upravljačkom ručkom možete raspršiti tekućine, granule ili sjemenke na velike površine u kratkom vremenu. To znači da se poslovi na strmim padinama i teškom terenu također mogu izvesti uz manje napora. Ovdje je od pomoći sofisticirana ergonomija svih modela: visokokvalitetni remeni i oblikovane stražnje ploče prilagođavaju se vašoj individualnoj anatomiji. Motorne prskalice STIHL pokreće benzinski motor koji tijekom rada stvara strujanje zraka pomoću zračne turbine. Ovaj protok zraka pokreće vaše biljke i grmlje. Oblak bogate magle može doprijeti do donje strane dubokih slojeva lišća, kao i do visokih biljaka.

PRIBOR ZA STIHL PRSKALICE I ATOMIZERE

Možete koristiti široku paletu STIHL prskalica i pribora za prskalice za optimalnu upotrebu pri tretiranju unutarnjih i vanjskih nasada. Pribor omogućuje još raznovrsniju primjenu vaše prskalice u uzgoju povrća, voća i ukrasnog bilja, kao i u rasadnicima i vinogradima. Pribor za prskalice uključuje, između ostalog, tlačnu pumpu za dodatni domet pri raspršivanju i dodatni optimizirani pojas za kukove. Asortiman pribora za prskalice posebno je opsežan. Nudi vam dodatne mlaznice kao što su mlaznica s ravnim mlazom i mlaznica viličastog mlaza, teleskopske cijevi za veće radno područje, usmjerivač za još manje rasipanja mlaza ili posebni tlačni ventili.